A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Kedves barátaink, vendégeink.

Örömmel értesítünk benneteket, hogy újra nyitva vagyunk.
A régi szobáinkból a Madness-t megtartottuk, kicsit ráncba szedtük, „felpimpeltük” és ha nem volt elég nehéz, akkor most nehezítettünk is rajta. Egyenlőre most csak ez foglalható. A Rabbit Hole helyett egy új szobával jelentkezünk majd, erre még egy kicsit sajnos várni kell. Kalandos, látványvilágban gazdag, 3 szobás játékra számíthattok. A témája egyelőre legyen meglepetés. A harmadikat meg még nem is említjük.
Az új helyszínen a Locked csapatával közösen dolgozunk, így hamarosan 6-7 különböző tematikájú szobát is kipróbálhattok. Kényelmes váróval és minőségi szobákkal, új élményekkel várunk benneteket.
Reméljük hamarosan találkozunk!


Our dear friends and guests,

We’re happy to announce that ExitPoint Games is now open again.
We have kept Madness from our old games, tweaked a few things, “pimped it up”, and if it hasn’t been difficult enough until now, we made it harder too. We will be introducing a new game instead of Rabbit Hole, but unfortunately you’ll have to wait a bit for this one. You can expect an exciting game with 3 rooms and spectacular scenery. We shall keep its theme a secret for now. And we won’t even mention the third game. :D
We’ll be working together with the Locked team at our new location, so you will be able to try out 6-7 games with different themes soon. We’ll be awaiting your visit with a comfortable lounge, quality rooms, and all new experiences.
We hope to see you soon!